Digitooper logo
Vår portfolio

Case - Uppdrag vi är extra stolta över

Börje Johansson Bil

Sedan 2022 fungerar Digitrooper som extern marknadsansvarig för Toyota-handlaren Börje Johansson Bil. I uppdraget ingår all extern kommunikation och marknadsföring.

Laptop på pall som visar annonser från Roslagens Sparbank.

Roslagens Sparbank

Digitrooper har sedan några år tillbaka haft ett samarbete med Roslagens Sparbank. Vi har bland annat stöttat bankens marknadsavdelning med SEO, analys och digital annonsering.

Hotell Furusund

Våren 2023 fick Digitrooper i uppdrag att hjälpa Hotell Furusund med SEO-anpassade texter till hemsidan och idag hjälper vi dem med SEO och annonsering i sociala medier.

Webbdesign

Dialect

Vi på Digitrooper är stolta över att ha fått förtroendet att genomföra en omfattande marknadsanalys och utveckla en strategi för Dialect under våren 2023. Idag fungerar vi som extern marknadsansvarig för Dialect-koncernen.

Campus Roslagen

Sedan maj 2021 arbetar Digitrooper som extern marknadsansvarig för Campus Roslagen. I uppdraget ingår all extern kommunikation och marknadsföring. År 2024 fick vi även äran att lansera en helt ny webb.

Campus Roslagen

Ratius Mässbyrå

Ratius Mässbyrå har varit kund hos oss sedan verksamheten startade för över fem år sedan. Vi inledde samarbetet med att bygga en ny webbsida och därefter har vi fungerat som extern marknadsansvarig och hjälpt Ratius med allt från webb och SEO till sociala medier, paid ads och paid social.

Vesivek

Hösten 2022 fick Digitrooper möjligheten att hjälpa Vesivek Sverige med en analys och strategi för marknadsföringen. Analysen resulterade i att vi även fick ta över som marknadsansvarig för Vesivek och idag hjälper vi dem med allt från webb till SEO, Sociala Medier och annonsering.

Analys av marknadsföring
Raksystems

Raksystems Sverige

Raksystems Dry-IT behövde hjälp med SEO-anpassning inför lansering av ny webbsida. Vi hjälpte till med framtagning av texter, intervjuer, webbproduktion och SEO-optimering.

SIEP Institute

Sedan maj 2022 arbetar Digitrooper som extern marknadsansvarig för SIEP Institute. I uppdraget ingår digital kommunikation och marknadsföring.

Mäklarhuset

Mäklarhuset

Mäklarhuset behöver snabb och flexibelt stöd med printannonser, filmanimering och grafisk formgivning. Allt enligt Mäklarhusets grafiska profil.

Norrbil

Vi fungerar som Norrbils marknadsavdelning och tar ansvar för att lösa funktionen marknadsföring. Planering, budgetering och löpande produktion för webb, banners, printannonsering med mera.

Norrbil
garam elektronik

Garam Elektronik

Vi har designat och producerat Garams webbsida och arbetar även med löpande SEO-optimering, Google Ads, nyhetsbrev och sociala medier.

TB-gruppen

Uppdraget för TB-Gruppen har dynamiskt vuxit från digital kommunikation av ett bostadsprojekt till ett större helhetsuppdrag för sociala medier, ökad digital närvaro och produktion av bostadsbroschyrer. Vi har successivt jobbat upp ett bra flöde till webbsidan och ett innehåll som matchar väl med TB-Gruppens varumärkeslöften och engagemang.

TB-Gruppen Wijkhusen
Kullersbygg

Küllers Bygg & El

Digitrooper fick i uppdrag att bygga om Küllers Bygg & El Ab:s webbsida. Uppdraget var en enkel, snygg och modern webb. Vi fixade copy, bild, design och teknik.

Inse Norrtälje

Vi hjälpte Inse Norrtälje bygga en ny webb med stöd för webbshop. Webbsidan byggdes så att beställaren själv kan administrera och uppdatera allt innehåll.

Inse Norrtälje
Hemrik Bostadsbroschyr

HEMRIK

Uppdraget för HEMRIK var att tillsammans med kunden (Roslagens Byggandsentreprenad) skapa ett varumärke som tydligare signalerade att man var en bostadsbyggare. Kommunikativt skulle man separera entreprenadverksamheten från bostadsbyggandet.

SiteConcept

Samarbetet med Siteconcept började med att bygga bolagets webbsida och har sedan dess fortsatt med ett löpande samarbete. Vi hjälper bland annat bolaget med SEO, Google Ads och innehåll.

Siteconcepts hemsida som rinner ur skärmen från en laptop.
Vill du finnas med bland våra nöjda kunder?

Hör av dig!