Digitooper logo
Siteconcepts hemsida som rinner ur skärmen från en laptop.

Siteconcept

Etablera Siteconcepts webbplats och sökordsoptimera den över tid.
Samarbetet med Siteconcept började med att bygga bolagets webbsida och har sedan dess fortsatt med ett löpande samarbete.

KUND: SITECONCEPT
WEBB: SITECONCEPT.SE
DATUM: OCTOBER 31, 2019
TJÄNSTER: WEBBPLATS, SEO, SEM, GOOGLE ADS, CONTENT

Vi är väldigt nöjda med vårt val av leverantör för webb, SEO och innehåll – Digitrooper är kunniga, drivande och sköter både vår hemsida och Google Ads.

Peter Blomdahl

Project Manager, Siteconcept

Process

Skärmavbild från Siteconcept.se

Siteconcept är ett nystartat företag som är helhetsleverantör inom biobränsleanläggningar och energisektorn

Det är Peter Blomdahl och Anders Toll som ligger bakom bolaget Siteconcept. Bolaget har redan verksamhet i Sverige, Norge och med mål att etablera sig på flera marknader i Europa. De två grundarna har lång erfarenhet inom området och driver sitt företag med en tydlig riktning och värdegrund.

I vårt samarbete ingår att löpande bevaka och analysera Siteconcepts sökord. Men dessförinnan byggde vi bolagets webbplats. Ett spännande projekt som varvades med kreativa diskussioner kring varumärket och (för oss) helt ny kunskap inom en teknikorienterad bransch med sitt fackspråk.

Resultat

Skärmavbild från Siteconcept.se

Framgång på Google och representativ webbplats

Siteconcept nådde snabbt topplaceringar på Googles organiska sökresultat för viktiga sökord. Bolaget har fått en representativ webbplats för att etablera sig som en tung spelare inom kraftvärmebranschen i Sverige och Europa.

Nu fortsätter arbete med att optimera sidan och fylla den med mer content för att visa intressenter att Siteconcept är en stark och trygg samarbetspartner.

Behöver du hjälp med din digitala närvaro?