Digitooper logo
Siteconcepts hemsida som rinner ur skärmen från en laptop.

Siteconcept

Etablera Siteconcepts webbplats och sökordsoptimera den över tid.
Samarbetet med Siteconcept började med att bygga bolagets webbsida och har sedan dess fortsatt med ett löpande samarbete.

KUND: SITECONCEPT
WEBB: SITECONCEPT.SE
DATUM: OCTOBER 31, 2019
TJÄNSTER: WEBBPLATS, SEO, SEM, GOOGLE ADS, CONTENT, GRAFISK DESIGN

Vi är väldigt nöjda med vårt val av leverantör för webb, SEO och innehåll – Digitrooper är kunniga, drivande och sköter både vår hemsida och Google Ads.

Peter Blomdahl

Project Manager, Siteconcept

Process

Skärmavbild från Siteconcept.se

Siteconcept är helhetsleverantör inom biobränsleanläggningar och energisektorn

Det är Peter Blomdahl och Anders Toll som ligger bakom bolaget Siteconcept. Bolaget har redan verksamhet i Sverige, Norge och med mål att etablera sig på flera marknader i Europa. De två grundarna har lång erfarenhet inom området och driver sitt företag med en tydlig riktning och värdegrund.

I vårt samarbete ingår att löpande bevaka och analysera Siteconcepts sökord. Men dessförinnan byggde vi bolagets webbplats. Ett spännande projekt som varvades med kreativa diskussioner kring varumärket och (för oss) helt ny kunskap inom en teknikorienterad bransch med sitt fackspråk.

Resultat

Skärmavbild från Siteconcept.se

Framgång på Google och representativ webbplats

Siteconcept nådde snabbt topplaceringar på Googles organiska sökresultat för viktiga sökord. Bolaget har fått en representativ webbplats för att etablera sig som en tung spelare inom kraftvärmebranschen i Sverige och Europa.

Idag hjälper vi SiteConcept med SEO, innehåll och design på webbsidan, samt tar fram grafiskt material som presentationer och broschyrer vid behov.

Projektgrupp

Anna Nöjd
Anna Nöjd

KUNDANSVARIG

Behöver du hjälp med din digitala närvaro?