Digitooper logo

Hotell Furusund

Våren 2023 fick Digitrooper möjlighet att hjälpa Hotell Furusund med SEO-anpassade texter till hemsidan. Målet var att driva mer trafik till hemsidan genom väl genomarbetade texter som svarar bra på besökarnas frågor.

KUND: HOTELL FURUSUND
DATUM: PÅGÅENDE
TJÄNSTER: SEO OCH PAID SOCIAL

Process

Digitrooper har hjälpt oss i vår marknadsföring både på webb och i sociala medier på flera olika sätt. 

De är flexibla, lyhörda och levererar alltid på topp! Att vi dessutom kan välja just när vi behöver hjälp ser vi som ett stort plus!

Malin Jönsson, VD Hotell Furusund

Hotell Furusund – en pärla i Roslagens skärgård

Hotell Furusund är beläget i Roslagens skärgård och är kända för sin goda mat, sina vackra lokaler och de slående omgivningarna. En plats att trivas på och perfekt för bröllop, fester, konferenser och privata evenemang. Ägarna, Malin och David, brinner för att bevara hotellets charm och strävar alltid efter att erbjuda enastående boende, upplevelser, mat och aktiviteter.

Vi startade samarbetet med en analys av sökord för det som var relevant att synas på. Vidare utgick vi från vilka sidor som önskades prioriteras av ägarna. På så sätt började vi i rätt ände och fortsatte arbeta oss igenom stora delar av hemsidan som ursprungligen hade ganska få och korta texter.

Vårt arbete har syftat till att synliggöra Hotell Furusund för såväl den privata marknaden som för företag.

Från SEO till paid social

Efter leverans av SEO-anpassat innehåll till webben, fick vi i fortsatt uppdrag att skapa annonser på sociala medier för att ytterligare öka trafiken till hemsidan. Som partner för paid social hjälper vi Hotell Furusund med helheten från copy och bildspråk till målgrupper och fortsatta optimeringar.

”När vi fick frågan om uppdraget så blev vi väldigt glada. För det första är det en viktig lokal aktör i Norrtälje och för det andra så är vi flera på Digitrooper som har besökt Furusund och har fått en väldigt fin upplevelse där.

Sen har jag personligen tidigare erfarenhet av marknadsföring inom just hotell och konferens, vilket jag älskar! Och Hotell Furusund vill vi inte att någon ska missa!”

– Louise Kryler, Projektledare på Digitrooper

Resultat

Tjänster som ingick i uppdraget

SEO och Annonsering i sociala medier

Sökoptimering av befintliga texter på webb

Vi hade i uppdrag att skapa och implementera bättre SEO-anpassade texter på Hotell Furusunds hemsida, med målet att stärka deras online-närvaro och affärsresultat. SEO, eller sökmotoroptimering, är en strategi som syftar till att förbättra webbplatsens synlighet i sökresultaten och öka trafiken från organiska sökningar. Här är några resultat du kan förvänta dig när du investerar i väl optimerade texter:

– Högre placering i sökresultat
– Ökad auktoritet och ökat förtroende
– Ökad trafik och konvertering
– Bättre användarupplevelse

Utöver det fick vi ett extra uppdrag med start november 2023, att börja driva trafik till hemsidan via kampanjer och annonsering i sociala medier.

Betald annonsering i sociala medier

Genom att skapa målinriktade kampanjer har vi hjälpt Hotell Furusund att påbörja resan med att nå ut till nya potentiella kunder.

Under året som gått har vi haft ett nära samarbete med Malin och David som är noggranna med att allt som görs ska följa hotellets profil och tonalitet. Vi är glada över att ha fått bidra till deras egna marknadsföring och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete.

Vill du också besöka Hotell Furusund? Gå in på deras hemsida hotellfurusund.se och påbörja din resa ut i skärgården!

Projektgrupp

Louise
Louise Kryler

PROJEKTLEDNING & PAID SOCIAL

Calle Maatson
Calle Maatson

SEM

Behöver du hjälp med din digitala närvaro?