Digitooper logo
CampusRoslagen

Campus Roslagen

Sedan maj 2021 arbetar Digitrooper som extern marknadsansvarig
för Campus Roslagen. I uppdraget ingår all extern kommunikation
och marknadsföring.

KUND: CAMPUS ROSLAGEN
DATUM: PÅGÅENDE
TJÄNSTER: MARKNADSANSVARIG, SEO, WEBBPRODUKTION, CONTENT, MARKNADSFÖRINGSKAMPANJER, SEM

Process

Campus Roslagen

Från mindre uppdrag till helhetsansvar

Vårt samarbete med Campus Roslagen inleddes med små åtaganden för att stötta med bland annat digitala kampanjer, Google Ads och SEO. När vi tar oss an nya uppdrag är det viktigt för oss att första kunden och bygga ett förtroende, som gör att kunden känner sig trygg med oss.

Ett kommunalt bolag med flera verksamhetsgrenar

Campus Roslagen är ett bolag som jobbar med utbildning, uthyrning, innovation och företagssamarbeten. Detta gör uppdraget både komplext och intressant. Eftersom arbetet innefattar flera olika målgrupper kräver rollen en förståelse för verksamheten och komplexiteten.

En smidig helhetslösning för Campus

Samarbetet mellan Digitrooper och Campus Roslagen inleddes redan under VD Ulf Linderholms tid, men största delen av kontakten gick genom dåvarande utbildningsplanerare Frida Karlsson. När Frida tog över som VD i maj 2021, vara Anna Nöjd och Digitrooper en naturlig samarbetspartner då marknadsavdelningen behövde förstärkning. Vi planerar, strukturerar och utför bolagets kommunikation och marknadsföring i samtliga kanaler och för alla verksamhetens områden.

Uppdraget är anpassat enligt Campus Roslagens behov

För oss på Digitrooper är det viktigt att vi kan ta snabba puckar, arbeta flexibelt och varierat och släcka bränder när det är nödvändigt. Eftersom en extern marknadsavdelning inte finns på plats dygnet runt, måste vi vara lyhörda och kunna prioritera uppdragen. I Campus fall är det viktigt att jobba proaktivt med alla i personalen för att fylla flödet och informera om det som sker inom verksamheten.

Digitrooper levererar!
Efter att vårt samarbete startade behöver vi inte längre lägga ner lika mycket tid på vad och hur vi ska kommunicera.
Anna är professionell, oerhört kreativ, flexibel och snabb, samtidigt som hon upplevs som en i gänget. Alltid med perfekt resultat.
Känns tryggt att lämna över kommunikationen till riktiga proffs!

Frida Karlsson

VD, Campus Roslagen

Resultat

Campus Roslagen

Smidigt, snabbt och med nya idéer

Vi har jobbet för att öka närvaron i alla kanaler för att etablera Campus Roslagens roll inom kommunen. En viktig del i detta är att fylla webbsidan med relevant och aktuell information och att se till att alla delar av verksamheten uppmärksammas. En god dialog med samtliga avdelningar gör detta möjligt.

Mer relevant information och fler kanaler

Vi jobbar hårt med att aktivt delge information om vad som sker på Campus Roslagen och att dessutom finnas i de kanaler där vi bäst når de olika målgrupperna. Inom ramen för uppdraget får vi möjlighet att bistå med flera av våra tjänster – SEO, webb, content, sociala medier samt strategisk kommunikation och marknadsföring.

Tillit och tillgänglighet är a och o

I detta samarbete har vårt goda samarbete med stor tillit för varandras kunskaper och kometens varit nyckeln till framgång. Proaktivitet och tillgänglighet gör att vi fått personalens förtroende och kunnat skapa en välfungerande dialog mellan alla parter.

Behöver du hjälp med din digitala närvaro?