Digitooper logo

Mäklarhuset

Mäklarhuset behöver snabb och flexibelt stöd med printannonser,
filmanimering och grafisk formgivning. Allt enligt Mäklarhusets
grafiska profil.

KUND: MÄKLARHUSET
WEBB: MAKLARHUSET.SE
TJÄNSTER: GRAFISK FORMGIVNING, ANIMATION, SOCIALA MEDIER

Process

Mäklarhuset är en Sveriges största mäklarkedjor, med kontor på 110 orter

I Norrtälje är Mäklarhuset en av firmorna som ständigt ligger i topp på försäljningar, omsättning och antal mäklare. Även i Österåker, Täby, Vallentuna och Vaxholm har Mäklarhuset en lång historia och är en etablerad mäklarbyrå.

Vårt uppdrag för dessa kontor är att vara en resurs när kontoren behöver produktionshjälp med annonsbanners, tidningannonser, DR eller filmanimationer till sociala medier. Uppdragen är ofta med korta deadlines och höga kvalitetskrav.

För oss är vårt sätt att kommunicera en viktig del av helheten. Digitrooper har hjälpts oss att göra fantasi till verklighet på ett smidigt och tålmodigt sätt. Vi tycker dessutom det är otroligt viktigt att använda den kompetens som finns i Norrtälje och värna om de lokala företagen. Vi är mycket nöjda med det vi fått hjälp med.

Malin Kårlin

Koordinator och Fastighetsmäklare

Resultat

En stabil partner och resurs när tid och kompetens inte räcker till

Mäklarhuset använder Digitrooper för att avlasta i belastningstoppar och för produktion av tryckt och digitalt annonsinnehåll. Vi följer alltid Mäklarhusets nationellt framtagna grafiska manual för att säkerställa att varumärket kommuniceras konsekvent och professionellt.

Här kan du läsa mer om hur vi kan vara en resurs för er

Behöver du hjälp med din digitala närvaro?