Vi tar ansvar för din marknadsföring

Behöver du hjälp med marknadsföringen men saknar tid eller resurser för att anställa en person för uppdraget? Vi kan stötta dig i ditt marknadsföringsarbete för att nå resultat och göra rätt aktiviteter. Vår långa erfarenhet av marknadsföringsuppdrag inom olika typer av företag gör oss till den perfekta externa marknadsavdelningen.

Digitrooper – Din externa marknadsavdelning

Med hjälp av vår tjänst får du tillgång till alla de kompetenser inom marknadsföring som ditt företag behöver, utan att nyanställa. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter era behov för att se till att varje marknadsaktivitet ger största möjliga utdelning och nytta. Du väljer själv uppdragets omfattning, det kan handla om allt från några timmar per månad till två dagar per vecka. Det bestämmer du!

Boka kostnadsfritt möte nu

Vad gör en extern marknadsansvarig?

För att se resultat av marknadsinsatserna behövs övergripande strategier, hållbara kanalval, målmedvetna insatser och långsiktig planering. Detta är ibland svårt att uppnå i en organisation där marknadsaktiviteterna är delegerade på olika personer och där insatserna mer sporadiska och spontana än genomtänkta och strategiska. Därför kan vi erbjuda er helhetsperspektivet. Vi genomlyser organisationens nuvarande marknadsföring och kartlägger behov och möjligheter, lägger upp en strategi för hur marknadsföringen ska se ut. Vi ser till att alla delar i processen blir genomförda och viktigast av allt, analyserade.

Många organisationer har varken behov eller resurser för att anställa en marknadschef, men behöver ändå hjälp med allt från övergripande strategier till digital marknadsföring, innehållsproduktion, SEO, webbdesign, Google Ads och strategier för sociala medier.

Hur jobbar Digitroopers Marknadsföringsexperter?

Tillsammans med dig kommer vi fram till vilka behoven är och hur vi kan stötta er för att nå resultat och göra så stor nytta som möjligt. Vi ser till att du får just den kompetens din organisation behöver och ser till att ditt företag får den bästa möjliga stöttningen i marknadsföringsfrågor.

Marknadsföring handlar till stor del om att göra rätt aktiviteter i rätt tid. Det handlar även om att välja ut var ni ska synas och optimera insatserna. Vi kommer in och diskuterar tillsammans med er vad som behöver göras och hur ni kan utveckla och förbättra er nuvarande marknadsföring. Vi sätter strukturer och ramar för arbetet som gör det lätt att följa och utveckla. Allt skapas för att matcha med ert varumärke och er visuella identitet. Saknar ni fastställda riktlinjer för detta kan vi inleda arbetet med att ta fram sådana.

Här kan du läsa mer om några av fördelarna med att anlita en extern marknadsansvarig.

Vilken typ av marknadsföringsinsatser kan vi bistå med?

Boka ett kostnadsfritt möte

Vi löser dina marknadsföringsutmaningar!

Boka ett möte för en snabb analys av din marknadsföring, samt råd för hur vi tror du ska gå vidare och vad vi kan göra för dig.

Fyll i formuläret:

  Vad ingår i ett marknadsföringsavtal med Digitrooper?

  Inom ramen för ditt avtal kan du själv välja hur du vill att vi disponerar timmarna. Det kan handla om allt från originalframställning till webbproduktion, copy och sociala medier. Det kan även vara frågan om fotografering, enklare filmning, kampanjer för  digitala kanaler, eller varför inte om visuell identitet och grafiska riktlinjer, eller Google Ads, Google Analytics, WordPress, Mailchimp och HubSpot.

  Hur ser du vad timmarna används till?

  Vi registrerar varje timme i en timbank där du tydligt kan se vilka insatser som gjorts den senaste månaden och hur lång tid vi satt på varje uppgift.

  Deadlines och tidsramar

  När du lämnat in en förfrågan för ett uppdrag till oss ser vi till att komma igång med arbetet så snart som möjligt. I de allra flesta fall får du färdigt material inom 1-7 dagar, men större projekt kräver givetvis lite mer tid. Då kommer vi fram till en gemensam tidsram som passar era behov.

  One-stop-shop för Marknadsföring

  Digitrooper är en one-stop-shop för marknadsföring. Det innebär att vi kan hjälpa dig med allt från övergripande marknadsstrategier till kampanjer och innehållsproduktion.

  Det är förhållningssättet till alla aktiviteter och kanaler som är viktigt. Oavsett om det gäller SEO eller skriva nytt content så vill vi att det vi gör för dig ska attrahera och engagera dina nuvarande och nya kunder. På det sättet kommer det att ge värde till ditt företag.

  Content / Innehåll

  Copywriting
  Bildspel
  Infografik

  SEO / Sökordsoptimering

  Vad är SEO?
  Så funkar Googles ranking
  Lär dig mer om SEO-analys
  Testa din webbplats

  SEM / Sökordsmarknadsföring

  Analys
  Struktur
  Produktion
  Optimering
  Rapportering

  Sociala medier

  Analys
  Planering
  Koordinering
  Produktion
  Dialog
  Uppföljning

  Teamet

  Här är teamet som driver Digitrooper och som du kommer få kontakt med om du vill få hjälp med din marknadsföring.

  Boka ett kostnadsfritt möte

  Vi löser dina marknadsföringsutmaningar!

  Boka ett samtal för en snabb analys av din marknadsföring, samt råd för hur vi tror du ska gå vidare och vad vi kan göra för dig.

  Digitrooper är otroligt serviceminded, duktiga och supersnabba.
  De förstod och satte sig in i vår verksamhet snabbt och har förmågan att göra alla typer av marknadsföringsuppdrag: Allt från SEO, kreativa idéer, hemsida, nyhetsbrev, annonser till artiklar. De håller tidsplan, är prestigelösa och lätta att samarbeta med. De är orädda och passar bra in i internmöten med allt från VD till konsulter.

  Digitrooper känns moderna, fräscha och är prestigelösa i att finna de bästa löningarna för kunden.

  Catarina Wallén Kommunikationsansvarig, Raksystems Dry-IT

  Digitrooper är proffsiga och väldigt enkla att ha och göra med.
  Går snabbt från idé till lansering

  Martin Johansson VD, Garam Elektronik AB