Synas på sociala medier?

Att bygga varumärke och marknadsföra dina tjänster och produkter på sociala medier är ett mycket kostnadseffektivt sätt att nå dina nuvarande och potentiella kunder. Här  kan du noggrant välja ut målgrupper och nå nya intressenter. Facebookannonsering är inte bara kostnadseffektivt, det är mätbart och dessutom och du får tillgång till målgruppsinformation som du inte annars kunde ha tillgång till.

Kom igång idag!

Digitrooper hjälper dig att stärka din affär via sociala medier

Bygg varumärke och nå nya kunder via sociala medier

Vi är experter på att bygga varumärke via social medier som Facebook och Instagram. Vi hjälper våra kunder skapa engagerande innehåll som berör och intresserar och leder till fler klick och fler affärer. Tillsammans med er tar vi fram en strategi för hur ni bäst ska jobba och vilket innehåll som fungerar för er publik.

Content

Bilder och filmer är det bästa sättet att nå ut i sociala kanaler. Därför är det viktigt att vi kan få fram material i rätt format för era kampanjer. Vid behov hjälper vi er ta fram materialet. Vi sammanställer bilder och texter, gör filmer och infografik som leder till ett större engagemang hos era gamla och nya kunder.

Uppföljning

Vi använder ett av världens främsta och mest kraftfulla verktyg för att noggrant kunna följa och analysera dina resultat, även på detaljerad nivå.

Kom igång idag!
SÅ FUNKAR DET

Digitrooper är experter på sociala medier!

Såhär jobbar vi med sociala medier

Analys

Vi går igenom dina nuvarande kanaler och skapar oss en bild av dina mål och ambitioner. När vi har gjort analysen stämmer vi av med er så att vi säkert har en enhetlig syn på uppdraget.

Planering

Vi planerar alla inlägg, tillsammans med dig eller på egen hand. God framförhållning säkrar kvaliteten. Samtidigt kan vi hantera snabba förändringar om något skulle behöva justeras.

Koordinering

De flesta har flera produkter och tjänster de behöver lyfta fram. Även evenemang och andra händelser behöver kommuniceras. Vi hjälper ser till att din kommunikation innefattar allt som kan intressera dina kunder.

Produktion

Oavsett om du har allt material klart eller inte så ser vi till att alla inlägg får en text som lockar till läsning. Vi strävar efter att hålla en hög kvalitet på varje individuellt inlägg. Vi tror att dina kunder märker det!

Dialog

Vi ser till att dina kunders kommentarer och meddelanden besvaras snabbt och på bästa möjliga manér. När vi handhar dina kanaler faller inte kunders kommentarer eller åsikter mellan stolarna. Vi tar hand om varje kund som om det vore ett fysiskt möte.

Uppföljning

Hur gick det? Nådde vi målen? Behöver något justeras? Varje månad ser vi till att göra en ordentligt uppföljning för att vi ska hålla oss på spåret för din framgång.

Hör av dig för ett kostnadsfritt förslag!


  Några av våra ♥ kunder
  ERFARENHET FRÅN 46 000 FÖLJARE

  Vi driver egna

  kanaler med över

  50 000 följare.

  Läs mer om våra kanaler
  [the_ad id='1135']