Webb och webbdesign

Din webb är ditt främsta verktyg då det kommer till att marknadsföra dig online. Det är på webbsidan du förmedlar ditt varumärke och förklarar dina tjänster och produkter för dina användare. Eftersom vi jobbar med Inbound Marketing strävar vi alltid efter att bygga webbsidor som genererar leads och som kan ge dig affärsnytta månad efter månad, år efter år.

Webben ska vara ett verktyg för att driva fler och bättre leads. En snygg, välgenomtänkt webbsida med en tydlig konverteringssstrategi kan fungera som en väloljad leadsmaskin. Vi hjälper dig med allt från design till innehåll och ser till att lyfta alla era viktigaste USP:ar på bästa sätt.

Vi bygger webbar i nära samarbete med våra kunder och med genomtänkt strategi för allt från design, innehåll till SEO och konvertering.

Tips: Ladda ner vår guide om hur du kan få fler leads med bättre kvalitet.

Vilken typ av webbsida behöver du?

Vi inleder alla våra samarbeten genom att göra en utförlig analys av vad ni behöver. Genom att ställa rätt frågor hittar vi vad ni är ute efter, och vilken typ av webbsida ni behöver. För oss är det viktigt att veta vilka utmaningar varje kund står inför och hur vi på bästa sätt kan hjälpa kunden överkomma dessa. Genom att lyssna in hittar vi de bästa lösningarna för just din verksamhet.

Analys av din nuvarande hemsida

Vi går genom din nuvarande webb, gör en site audit för att se vad som funkar och vad som inte funkar. Vi kollar på vilka sökord din sajt rankar på och vilka saker som just nu gör att din webbsida klarar sig eller inte klarar sig. Genom att hitta de ställen som inte fungerar, får vi en fantastisk utgångspunkt för nästa steg. Vi kollar genom design, struktur, sökord, trafik och vad man kunde göra för att öka och förbättra dessa.

Vill du starta redan nu? Gör en analys av din nuvarande webb med vår SEO-analys.

Webbdesign

Att skapa en ny sajt kan liknas med en makeover. Vi utgår alltid från era önskemål när vi inleder designarbetet. Genom att kombinera er input med insikter från data, våra anlyser och vår expertis inom området hittar vi sedan vägen fram. Det gäller att hålla kvar alla styrkor från er gamla sajt, men förbättra, förenkla och förtydliga för att se till att sidan fungerar optimalt både för sökmotorer och för besökaren.

Webbproduktion

När du har godkänt designförslagen som vi lämnat är det dags att implementera den nya designen och att göra så att varje steg på sajten fungerar så bra som möjligt. Tillsammans med dig tar vi fram allt text- och bildmaterial som behövs för att bygga en levande sajt som fungerar på bästa tänkbara sätt. När vi sedan lanserar sajten lämnar vi över en nyckelfärdig, fullt funktionell webb enligt dina önskemål

Underhåll och innehåll till din nya webb

För att garantera att din webbsida fungerar på bästa möjliga sätt ger vi inte ifrån oss sajten på en gång. Vi stannar kvar och ser till att design och innehåll fungerar som de ska. Genom våra olika tjänster kan du löpande få information och tips om hur du kan göra för att optimera sidan. En webb behöver upprätthållas och konstant fyllas med ny, intressant och relevant information för att fungera på bästa sätt. Vi kan löpande producera nytt innehåll och se till att din webbsida fortsätter generera leads och affärer långt efter lansering.

Digitrooper är proffsiga och lätta att ha att göra med. Går snabbt från idé till lansering

Martin Johansson Vd, Garam Elektronik

Digitrooper har visat att de håller vad de lovar. Vårt uppdrag var tydligt – Vi vill ha mer affärer från vår webbsida. Nu har vi en modern webbplats som har alla förutsättningar att ge både ROI och ett stärkt varumärke!

Madeleine Norstedt VD, Ratius Mässbyrå

Teamet

Här är teamet som driver Digitrooper och som du kommer få kontakt med om du vill få hjälp att komma igång med Inbound Marketing. Naturligtvis ser de inte bara trevliga ut – Dessutom har de flera utbildningscertifikat från HubSpot.

Boka ett möte

Låt oss hjälpa dig hitta rätt väg till en ny webb!

Hör av dig så bokar vi ett möte och går genom dina tankar och idéer. Vi ger tips och råd och kommer med input om vad som kan vara bra att tänka på.

One-stop-shop för digital marknadsföring

garam elektronik
Skärmavbild från Siteconcept.se
LinkedIn-tips

Digitrooper är en one-stop-shop för digital marknadsföring. Det innebär att vi kan hjälpa dig från ax till limpa med Inbound Marketing.

Det är förhållningssättet till alla aktiviteter och kanaler som är viktigt. Oavsett om det gäller SEO eller skriva nytt content så vill vi att det vi gör för dig ska attrahera och engagera dina nuvarande och nya kunder. På det sättet kommer det att ge värde till ditt företag.

Content / Innehåll

Copywriting
Bildspel
Infografik

SEO / Sökordsoptimering

Vad är SEO?
Så funkar Googles ranking
Lär dig mer om SEO-analys
Testa din webbplats

SEM / Sökordsmarknadsföring

Analys
Struktur
Produktion
Optimering
Rapportering

Sociala medier

Analys
Planering
Koordinering
Produktion
Dialog
Uppföljning