Digitooper logo
garam elektronik

Garam Elektronik

Vi har designat och producerat Garams webbsida och arbetar även med löpande SEO-optimering, Google Ads, nyhetsbrev och sociala medier.

KUND: GARAM ELEKTRONIK
WEBB: GARAM.SE
TJÄNSTER: WEBBPLATS, SEO, SEM, GOOGLE ADS, CONTENT, NYHETSBREV, SOCIALA MEDIER

Digitrooper är proffsiga och väldigt enkla att ha och göra med.
Går snabbt från idé till lansering!

Martin Johansson

VD, Garam Elektronik AB

Process

garam

Garam Elektronik är ett erkänt och framgångsrikt bolag inom kablage- och elektronikbranschen med bas i Vallentuna

Garam Elektronik har i över 40 år arbetat med kapslingar, kontaktdon och kablage. Företaget har en produktionsenhet i Vallentuna och en fabrik i Estland. Bolaget ligger i framkant i branschen och har en stark framåtanda.

Garams huvudsakliga produktfokus ligger på kontaktdon, kablage, kapslingar, förskruvningar och kopplingsplint. Bolaget har idag ett av marknadens bredaste sortiment av kvalitetsprodukter inom förbindningsteknik och ett fantastiskt team av kunniga medarbetare.

Uppdraget för Garam har vuxit med åren. Från att ha handlat om enkla webbuppdateringar och sporadisk kommunikation har uppdraget kommit att innefatta webbdesign, webbproduktion, SEO, Google Ads, nyhetsbrev, LinkedIn och löpande uppdateringar.

Resultat

garam

En modern, affärsdrivande webb för ett företag i framkant

För några år sedan gjorde vi om Garams webbplats. Uppdraget var att göra en modern hemsida som återspeglar den fantastiska yrkeskunskap och kompetens som bolaget sitter på. En webb som kan tillgodose företagets behov och som känns levande och aktuell.
Men dagens webbar behöver uppdateras och optimeras kontinuerligt. Därför jobbar vi löpande med att optimera och anpassa sajten. I år har vi implementerat effektiva verktyg för SEO-bevakning på sajten för att se att garantera att sajten klarar sig så bra som möjligt.

Förutom det löpande arbetet med webbsidan gör vi nyhetsbrev som skickas ut enligt ett schema, dessutom skriver vi blogginlägg på sajten samt kommunicerar via LinkedIn. Utöver det arbetar vi med SEM.

Alla moment sker i nära samarbete med kund för bästa möjliga slutresultat. Tillsammans med Garam lägger vi upp kommunikationsplan för hela året så att vi systematiskt kan kommunicera relevant innehåll till alla bolagets kontakter och intressenter. Med hjälp av regelbunden utvärdering av arbetet kan vi kontinuerligt förbättra kommunikationsinsatserna och se till att alla digitala insatser levererar värde.

Projektgrupp

Anna Nöjd
Anna Nöjd

PROJEKTLEDNING & INNEHÅLL

Calle Maatson
Calle Maatson

SEM

Behöver du hjälp med din digitala närvaro?