Digitooper logo

SIEP Institute

Sedan maj 2022 arbetar Digitrooper som extern marknadsansvarig för SIEP Institute. I uppdraget ingår digital kommunikation och marknadsföring.

KUND: SIEP INSTITUTE
DATUM: PÅGÅENDE
TJÄNSTER: MARKNADSANSVARIG, SEO, WEBB, INNEHÅLL, DIGITAL ANNONSERING, GOOGLE ADS

Kommer snart!
Tommy Lydell

Tommy Lydell

Grundare, SIEP Institute

Process

Ett helhetsgrepp om den digitala resan

Vårt samarbete med SIEP Institute inleddes under våren med en analys av nuläget där vi såg över kommunikationen idag, hemsidans funktion och rankning, samt hur de mäter sig mot konkurrenterna digitalt. Analysen ledde till ett uppdrag där vi idag har hand om Google Ads, betald annonsering på sociala medier, organisk innehåll på Facebook, SEO och att skapa en helt ny hemsida som kommer att lanseras under hösten 2022.

En etablerad utbildningsaktör inom KBT och ACT

SIEP Institute (Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi AB) är ett bolag som håller i certifierade utbildningar inom KBT och ACT. De erbjuder unika, högkvalitativa utbildningar med hög akademisk legitimitet. SIEP Institute erbjuder ett modernt och upplevelsebaserat utbildningsprogram djupt förankrat i den senaste forskningen. Utbildningarna sker till störst del på distans med ett fåtal fysiska träffar.

En smidig helhetslösning för SIEP Institute

Digitrooper planerar, strukturerar och utför SIEP Institutes kommunikation och marknadsföring i samtliga kanaler i nära samarbete. SIEP Institute kompletterar marknadsföringen med kunskap kring den senaste forskningen samt elevomdömen.

Uppdraget är anpassat enligt SIEP Institute’s behov

För oss på Digitrooper är det viktigt att finnas tillgängliga för snabba åtgärder, arbeta flexibelt och lyhört. Vi lägger stor vikt vid att vara ute i god tid för bästa resultat och har täta avstämningar med SIEP, vilket är extra viktigt i uppstarten av nya projekt.

Resultat

Ökad digital närvaro

Vi arbetar för att öka närvaron i alla SIEP’s kanaler och etablera SIEP Institute’s egna digitala närvaro på sidan om de stora utbildningsplattformarnas kommunikationsarbete. En viktig del i det arbetet är att utveckla deras hemsida med relevant och aktuell information och att se till att alla delar av verksamheten uppmärksammas. En tät och nära dialog med SIEP Institute gör arbetet effektivt och effektfullt.

En bra mix i kommunikationen

Inom ramen för uppdraget får vi möjlighet att bistå med flera av våra tjänster – SEO, webb, content, sociala medier samt strategisk kommunikation och marknadsföring.

Tillit och tillgänglighet är a och o

I detta samarbete har vårt goda samarbete med stor tillit för varandras kunskaper och kometens varit nyckeln till framgång. Proaktivitet och tillgänglighet gör att vi fått förtroende att ta oss an en helt ny hemsida.

Projektgrupp

Louise
Louise Kryler

KUNDANSVARIG

Behöver du hjälp med din digitala närvaro?