Digitooper logo
Ratius

Ratius Mässbyrå

Ratius Mässbyrå ville förnya sin webbplats för att bättre återspegla varumärket och få fler affärer via webben.
Arbetet med Ratius Mässbyrå inleddes laneringen av en ny webbsida som återspeglar varumärket och fortlöper med SEM och optimering.

KUND: RATIUS MÄSSBYRÅ
WEBB: RATIUS.SE
DATUM: FEBRUARY 20, 2020
TJÄNSTER: WEBBPLATS, SEO, SEM, COPY, GOOGLE ADS

Process

ratius

Ratius Mässbyrå är ett etablerat och välkänt Norrtäljebaserat företag inom mäss- och expobranschen

Ratius Mässbyrå har i över 50 år levererat högklassiga mässmontrar till mässor i Sverige och världen över. Bolaget startades år 1969 och karaktäriseras av prisbelönt design och högkvalitativa produkter och tjänster inom Mässor, Utställningar-Events och Grafisk profilering.

Ratius är grymma på mässor och har utvecklats genom sina satsningar på monterdesign och jobbar även internationellt. Förutom imponerande interaktiva montrar gör de skyltar, bildekor, showrooms, roadshows och mycket mer som hjälper deras kunder att synas och nå ut.

Vårt uppdrag av Ratius var tydligt men omfattande. Vi skulle designa och skapa en webbplats som återspeglar det prisbelönta varumärket och som över tid ger bolaget fler, bättre och mer affärer. I uppdraget ingick sökanalyser, design, copy, SEO och bild- och filmbearbetning. Alla moment i uppdraget gjordes i nära samarbete med kund.

Digitrooper har visat att de håller vad de lovar. Vårt uppdrag var tydligt – Vi vill ha mer affärer från vår webbsida. Nu har vi en modern webbplats som har alla förutsättningar att ge både ROI och ett stärkt varumärke!

Madeleine Norstedt

VD, Ratius Mässbyrå

Resultat

ratius

Mer affärer via webben och en webbplats som återspeglar varumärket

Ratius Mässbyrås webbplats fick inte tillräckligt många leads och affärer via sin befintliga webbplats. En av anledningarna till detta var att den dåvarande sidan inte riktigt återspeglade företagets varumärke och högklassiga arbete. För att åtgärda detta behövdes någonting nytt – något som lyfte fram referenscasen och som kunde ge rättvisa åt den kompetens som bolaget besitter.

Resultatet blev en modern webb full av bild- och filmmaterial, samt ett stort antal referenscase från nuvarande och tidigare kunder. Sajten behövde även ranka bättre på en rad olika sökord på Google.

Nu fortsätter arbetet för att optimera sidan ytterligare och för att genom sökordsoptimering och SEM skapa en sajt som uppfyller de krav Ratius Mässbyrå ställer på sig själva och som motsvarar kundens förväntningar.

Behöver du hjälp med din digitala närvaro?