Digitooper logo
Kullersbygg

Küllers Bygg & El AB

Vi har gjort om Küllers Bygg & El Ab:s webbsida. Uppdraget var en enkel, snygg och modern webb. Vi fixade copy, bild, design och teknik.
Behöver du ny webb? Ring oss!

KUND: KÜLLERS BYGG & EL AB
WEBB: KYLLERSBYGG.SE
DATUM: APRIL 16, 2020
TJÄNSTER: WEBBPLATS, SEO, COPY, BILD

Process

kullersbygg

Küllers Bygg & El Ab har funnits i Norrtälje sedan 80-talet

Küllers Bygg & El Ab är verksamma över hela Stockholmsregionen och har idag 5 anställda. Bolaget behövde en ny webb, men har inte själva tid över för att fixa innehåll. Därför stod det från projektets start klart att vi behöver vara den drivande drivande i arbetet.
Eftersom det var frågan om en mycket enkel webbsida med grundläggande information om företaget är lätta verktyg att föredra. Därför valde vi ett enkelt hemsideprogram, som även kund kan hantera om så önskas. Sidan byggdes i Wix.
Vårt löfte för denna webb var att bistå med allt som behövdes för att färdigställa sidan. I detta fall innefattade det design, copy och text, bild och teknik.

Kommer snart!

Andreas Lindberg

Küllers Bygg & El Ab

Resultat

kullersbygg

En enkel men modern webb som visar vad företaget står för

Vår tanke med Küllers webb var att förnya, försköna och förklara. Vi ville göra en webb som ligger i tiden, känns ny och fräsch och som lätt går att justera vid behov. Vi ville även färdigställa projektet så snabbt som möjligt.

Eftersom det inte fanns mycket text och bild att utgå ifrån tog vi oss an att ta fram texter för alla tjänster, samt att ta fram representativa bilder för att sedan lansera sidan. När sidan var klar hade vi ett möte där vi gick genom innehållet, korrigerade några småsaker och därefter var det dags att sjösätta sajten.

Givetvis har vi optimerat sidan så att den ska hittas av sökmotorer och sett till att alla nödvändiga verktyg är installerade. Vi kommer arbeta löpande med att förbättra och uppdatera vid behov, samt att drifta sidan och byta ut bilder och info när det finns nytt material att tillgå.

Är du intresserad av att förnya din webbsida snabbt, smidigt och enkelt. Hör av dig så berättar vi mer!

Behöver du hjälp med din digitala närvaro?