Digitooper logo
Raksystems

Raksystems Sverige

Raksystems Dry-IT behövde hjälp med SEO-anpassning inför
lansering av ny webbsida. Vi hjälpte till med framtagning av texter,
intervjuer, webbproduktion och SEO-optimering.

KUND: RAKSYSTEMS DRY-IT
WEBB: RAKSYSTEMS.SE
DATUM: JANUARI 2021
TJÄNSTER: SEO, WEBBPRODUKTION, CONTENT, MARKNADSFÖRINGSKAMPANJER, SEM

Process

Raksystems

Raksystems Sverige

År 2019 köpte Raksystems det svenska bolaget Dry-IT och vid årsskiftet 2020-2021 blev Dry-IT Raksystems Sverige. Bolaget arbetar med tjänster inom fastigheters välmående och är experter på allt ifrån miljöcertifieringar till tjänster inom fukt, miljö och energi. Bolaget brinner för hållbar utveckling av fastighetsbranschen och som Raksystems är målet att vara bäst i Norden varje dag.

Vårt uppdrag inför namnbytet var att bidra med SEO-anpassade texter för bolagets tjänsteutbud. Inom ramen för uppdraget har vi även arbetat med content, översättning och webbproduktion. Vi har ett nära samarbete med kommunikationsavdelningen i Sverige och har även samarbetat med koncernens marknadsavdelning i Finland.

Digitrooper är otroligt serviceminded, duktiga och supersnabba.
De förstod och satte sig in i vår verksamhet snabbt och har förmågan att göra alla typer av marknadsföringsuppdrag: Allt från SEO, kreativa idéer, hemsida, nyhetsbrev, annonser till artiklar. De håller tidsplan, är prestigelösa och lätta att samarbeta med. De är orädda och passar bra in i internmöten med allt från VD till konsulter.
Digitrooper känns moderna, fräscha och är prestigelösa i att finna de bästa löningarna för kunden.

Catarina Wallén

Kommunikationsansvarig, Raksystems Dry-IT

Resultat

Raksystems

En SEO-anpassad webbsida som presenterar bolagets tunga expertis inom området

Resultatet av samarbetet blev en SEO-anpassad webb där alla bolagets tjänster tydligt presenteras.

I arbetet ingick intervjuer tillsammans med anställda, textproduktion, webbdesign och SEO-optimering. Under våren 2021 fortsätter vi vårt samarbete med SEM (Google Ads), kampanjer, nyhetsbrev och marknadsföring av detta spännande bolag. Under 2021 fortsätter vi arbeta tillsammans med Raksystems med allt från framtagning av text- och bildmaterial till whitepapers, banners till Google Ads och löpande SEO-optimering.

Projektgrupp

Anna Nöjd
Anna Nöjd

SEO & SEM

Tommy Kårlin
Tommy Kårlin

GRAFISK DESIGN

Behöver du hjälp med din digitala närvaro?