Digitooper logo
Vi firar tre med att bli tre!

Vi firar tre år med att bli TRE!!

Vi firar tre år med att bli TRE!!!!
Vi rivstartar 2022 med en stjärnrekrytering och är så stolta över detta så vi spricker. Den 17 januari fyllde vi på vårt glada, något galna team med fantastiska Louise Kryler, digital ninja och expert på e-commerce! Detta är en drömrekrytering för oss på Digitrooper; en rekrytering som kommer ge oss möjlighet att växa och ta oss an fler kunder och större uppdrag än tidigare.

Louise längtade efter att återvända till byrålivet

Louise kommer senast från Marholmen där hon arbetat som E-commerce & Digital Marketing Specialist de senaste tre åren. Och hon är en given Digitrooper. Louise har ett helhetstänk kring digital marknadsföring och datadriven försäljning. Dessutom brinner hon för att hela tiden förbättra, utveckla och komma på idéer som leder till ökad trafik och ökad konvertering. Hon är en grym digital strateg och gillar dessutom uppföljning. Och bäst av allt – hon är väldigt ivrig på att återvända till byrålivet och få jobba och se företag på hemmaplan (och runtom) växa sig starkare genom klockren digital marknadsföring.

”Att få arbeta på byråsidan efter att ha arbetat på kundsidan i många år är en dröm! Sen att få göra det tillsammans med dreamteamet Anna och Tommy, kunde inte bli bättre! De är båda otroligt duktiga på det de gör och att tillsammans få skapa innehåll som berör samtidigt som det ska konvertera och ge bra resultat – där tror jag att våra styrkor och erfarenheter kompletterar varandra riktigt bra. Det ska bli så sjukt roligt!!” – Louise Kryler 

Anna, Tommy, Louise

En drömrekrytering för Digitroopergänget!


Anna och jag är väldigt stolta över att Louise väljer att ansluta sig till vårt team. Louise’s erfarenhet och kompetens kommer passa perfekt hos oss. Hennes kunskap från branschen gör att hon kan hoppa direkt in i kunduppdrag. 
– Tommy Kårlin

Det här kommer ge oss möjlighet att lägga i en helt ny växel och uppnå våra tillväxtmål snabbare än planerat. Louise kommer inte enbart in med en fantastisk kunskap och kompetens, utan har dessutom ett stort kontaktnät både i Norrtälje och runtom.

För oss är detta en drömstart på 2022 och vi ser fram emot att få jobba tillsammans med Louise för att förbättra lönsamheten och den digitala närvaron hos våra nuvarande och blivande kunder. – Anna Nöjd

Nu kör vi så det ryker!

Hej 2022 och grattis till oss på treårsdagen och till världens grymmaste rekrytering!