Digitooper logo
Nu blir vi fyra

Välkommen Louise Peterson!

Nu blir vi fyra!
Vi har händerna fulla och behövde därför fylla på med nya stjärnor som kan hjälpa oss och våra kunder! Och varför ändra på ett vinnande koncept – vi anställer en till Louise!

Den 12 september 2022 anslöt sig Louise Peterson till vårt team. Louise kommer att jobba som Content Creator på Digitrooper.

Fokus på text och digital copy

Louise kommer spendera den första tiden hos oss med att vässa sina kunskaper inom våra tjänsteområden, men även få dyka direkt in i kunduppdrag. Både tillsammans med oss projektledare och med egna kunduppdrag.

Att skriva för webb och digitala medier ligger Louise varmt om hjärta och hos oss ska hon få möjlighet att utveckla sitt digitala skrivande och dessutom lära sig mer om övriga delar inom digital marknadsföring. Hon kommer hjälpa oss och våra kunder att nå bättre resultat med texter, artiklar, bloggar och innehåll för webb och digitala kanaler.

Digirooper spanar in digitala trenderEtt perfekt tillskott till teamet


”Louise kändes som det perfekta tillskottet till vårt team. Vi tror att hennes personlighet, erfarenhet och nyfikenhet kommer passa utmärkt in i gruppen.” 

Anna & Tommy

Louise Peterson

”Det känns otroligt kul att ha fått förtroendet att vara en del av det här duktiga och inspirerande teamet. Ser så mycket fram emot att utveckla mina kunskaper inom digital marknadsföring och lära mig massor”

Vill du komma i kontakt med Louise P?

Louise Peterson
Content Creator

070-2826504
louise.p@digitrooper.se