Digitooper logo

Säg hej till praktikant-Anna!

Vi på Digitrooper är måna om att göra livet lätt för våra kunder. Och vad är då smidigare än att ha en personalstyrka som delar förnamn så kunderna smidigt och lätt kan minnas vad vi heter?

Välkommen Anna Eriksson!

Måndagen den 27 mars var ingen vanlig dag. Det var dagen då Anna Eriksson anslöt sig till teamet på Gröna Gränd. 

Anna studerar en 1,5 årig utbildning till Social Media Manager på Nackademin och har sin första LIA-period (lärande i arbete) hos oss. Fram till början av juni kommer hon att vara en del av vårt härliga gäng. 

Utvecklas och sätta kunskaperna på prov

Hos oss kommer Anna bidra i det dagliga arbetet och tillsammans med våra projektledare jobba direkt mot kund. Allt för att vässa sina kunskaper inom digital marknadsföring och framför allt sociala medier. 

I dagsläget brinner Anna lite extra för att skriva för webb och i sociala medier, men är självklart taggad på att lära sig allt inom våra tjänsteområden. 

Ett energiknippe och en tillgång till teamet

“Anna är en riktig doer som snabbt tar tag i uppgifter och inte räds att lära sig nya saker. Just nu har vi väldigt mycket på gång och då är det viktigt att alla i teamet är drivande och tar egna initiativ.

Utöver det har ju Anna det perfekta namnet för att platsa i vårt gäng också” 

Anna & Tommy

”Det ska bli superkul att äntligen få sätta sina kunskaper på prov. Det ska också bli väldigt spännande att se om jag kanske hittar nya områden inom digital marknadsföring som jag inte visste att jag gillade än. Men pricken över i:et är ju att få jobba med ett sådant kanongäng!”

Vill du komma i kontakt med Anna Eriksson?

Anna Eriksson
Studerande Social Media Manager

praktikant@digitrooper.se