Digitooper logo
Patricia Meyer

Patricia Meyer intar LIA-position!

Välkommen till oss Patricia

I måndags välkomnade vi förstärkning till kontoret i form av den Technical Account Manager-studerande Patricia Meyer. Vi är så glada att hon valt oss som sin praktikplats, och hoppas kunna hjälpa henne att samla på sig massor av ny kunskap. Och samtidigt ska vi ha väldigt kul på vägen! Säg hej till Patricia!

Patricia Meyer
Redo för att utmana mina kunskaper


”En lärorik och intressant vecka har redan susat förbi.

Det härliga Digitrooper-gänget, det mysiga kontoret på Gröna Gränd och de spännande arbetsuppgifterna gör att jag kort kan sammanfatta det med att  jag redan trivs väldigt bra!

Jag studerar en två-årig utbildning till Technical Account Manager på Hermods Yrkeshögskola. I och med det har jag fått med mig kunskaper inom bland annat försäljning, projektledning, marknadsföring och tekniska system.

Nu är det äntligen dags för mig att utmana mina kunskaper och leverera praktiskt! Därför ska jag nu genomföra min första LIA-period här på Digitrooper i 12 veckor framöver.

Jag ser så mycket fram emot att få utvecklas av nya utmaningar, och de erfarenheterna jag kommer bära med mig till framtiden. 

Hoppas vi ses!”
-Patricia Meyer

Vill du komma i kontakt med Patricia?

Patricia Meyer – Praktikant
(Technical Account Manager Student)

patricia.meyer@digitrooper.se