Digitooper logo
Louise Peterson

Louise Peterson firar 1 år hos oss!

Hurra för Loppan!

Stort tack och grattis till Loppan – Louise Peterson, som nu varit en del av teamet i 1 helt år.
Hurra, hurra, hurra! 

Louise är i grunden utbildad hudterapeut och jobbade tidigare på en stor e-handel. Efter ett par år bestämde hon sig för att hon ville jobba med något som hon velat göra länge. Därför hoppade Louise på en kurs på Berghs School of Communication där hon studerade Digital copywriting.

”…när jag såg att Digitrooper lagt ut en annons så tänkte jag att jag chansar och ser hur det går. Och det gick ju tydligen bra där på intervjun för 1 år sedan!?”  Detta blev startskottet för hennes resa tillsammans med oss på Digitrooper!  

Louise Peterson om sitt första år hos Digitrooper

”Det har varit så sjukt lärorikt, utvecklande och kul!

Redan innan jag gjorde min första arbetsdag här så kände jag mig oerhört välkommen och inkluderad i teamet. Minns att Anna skrev något om att de skulle göra sitt allra yttersta för att jag skulle trivas utmärkt här. Vilket jag utan tvekan har gjort, Det har känts så himla bra att ha haft det så från start.

Så tidigt som första veckan fick jag följa med på kundmöten till exempel. Ja
g slängdes verkligen in i verksamheten, på ett mycket positivt sätt!”

Louise Peterson

”Det bästa med Digitrooper utöver själva arbetsuppgifterna är att vi har väldigt kul tillsammans, vi är ett tight team! Men också att det är så fritt, flexibelt och kreativt.”

Louise Peterson
Louise Peterson

3 snabba med Loppan

Hur ser en perfekt ledig dag ut?

Om man nu får drömma helt fritt – så är det soligt och bra väder. Man har en perfekt outfit (mycket viktigt). Så möter man upp några vänner för att gå på någon festival eller spelning. Det kanske blir någon öl och så bara har man en jättehärlig kväll tillsammans med sina bästa vänner!

Om du måste välja en låt som du måste ha som bakgrundsmusik för resten av livet, vilken blir det?

Då jag nyligen varit på Kites spelning i Dalhalla, som var helt fantastisk, så blir det deras låt ”Teenage bliss”. Den kommer ändå kommer gå på repeat för mig ett bra tag framöver, haha.

Om teamet på Digitrooper hade varit fast ute på en öde ö, vilka styrkor hade var och en haft?

Louise Kryler hade varit jättebra att ha med eftersom hon är väldigt bra med hundar. Där tänker jag att hon eventuellt också är bra med andra djur, och därmed kanske lyckas skrämma iväg farliga djur. Och kanske också locka till sig några om vi behöver mat. Hon har också alltid med sig Dextrosol, det tänker jag är rätt bra så vi har med oss lite proviant.

Anna är stark, hon är lite så där ”get shit done!”. Hon skulle lätt få igång oss till att genast börja bygga någon form av vindskydd och andra sådana viktiga saker.

Tommy hade varit bra för att han är lång, han skulle kunna plocka ned kokosnötter som vi kan överleva på. Han skulle ju också kunna agera bro, om det skulle finnas något vattendrag som är svårt att ta sig över.

Jag skulle, som gammal hudterapeut, ha med mig solskydd till allihop. Det kanske också är lite positivt att jag inte är så rädd för småkryp?

– Louise Peterson