Digitooper logo

Säg hej till Celine!

Välkommen Celine Strokirk!

Den 10 oktober 2022 anslöt sig Celine Strokirk och lilla Nilo till vårt team!
Celine studerar på heltid till Digital marknadsförare på Stockholms internationella handelsskola. Hon har nu sin LIA-period hos oss som pågår ända fram tills maj 2023, då hon tar examen!

Utvecklas och vässa sina kunskaper!

Hos oss kommer Celine få möjlighet att utvecklas ännu mer och få vässa sina kunskaper inom våra tjänsteområden. Hon kommer att arbeta tillsammans med oss projektledare men även med sina egna kunduppdrag.

Att skapa content och jobba med digitala strategier brinner hon lite extra för, men Celine vill självklart prova på och arbeta med alla delarna inom digital marknadsföring.

Ett perfekt tillskott till teamet


”Celine var tidigt ute (ett halvår innan) med att säkra sin plats som LIA-praktikant hos oss. Det vittnar om en målmedvetenhet och ett driv. Vi följer Celines utveckling med spänning och det är redan nu en glädje att se glöden hos henne när hon tar sig an såväl externa som interna uppgifter.” 

Anna & Tommy


”Jag är otroligt glad och taggad på att få ha min LIA hos de här gänget på Digitrooper, det känns verkligen roligt och helt rätt. Ser verkligen fram emot att utveckla mina kunskaper inom marknadsföring, lära mig massa nytt och äntligen få testa på att arbeta med det på riktigt.”


Vill du komma i kontakt med Celine Strokirk?

Celine Strokirk
Studerande Digital marknadsförare

celine@digitrooper.se