Digitooper logo

Louise Kryler firar ett år på Digitrooper!

Louise Kryler fyller 1 Digitrooperår!

Redan har ett helt år gått sedan Louise Kryler klev innanför dörren hos oss och blev en Digitrooper. Grattis, hurra och tack på din 1-års dag!

Innan Louise hamnade hos oss så har hon drivit eget inom Digital Marknadsföring och jobbat som digital marknads- och e-handelsspecialist inom hotellbranschen i många år. Louise kom med mycket erfarenhet och kunskap och blev naturligtvis en stor tillgång i vårt då 2-manna företag.

Vi är så glada att Louise ville ansluta sig till vår team. Hon är superduktig på det hon gör, är trygg i kundrelationen och levererar alltid över förväntan. Hon var det perfekta tillskottet i den fasen av Digitroopers tillväxtresa och vi ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med Louise och våra övriga anställda.

/ Anna Nöjd och Tommy Kårlin

 

Vår Digitrooper jobbar digitalt (på riktigt!)

Innan jul flyttade Louise med sin familj till en gård i Leksand och arbetar nu helt remote bortsett från ett par dagar i månaden när hon kommer till kontoret i Norrtälje.

Till både vår och deras hund Khloés förtjusning så är gården stor nog för både kontor och mark att vakta. Louise kommer fortsatt att vara en Digitrooper men med sin bas i Leksand, vilket vi är enormt glada för!

Louise Kryler Digitrooper
Leksand kontor

Louise sätter Digitrooper på kartan i Leksand

Jobb och kunder fortsätter att rulla på som vanligt men även nya, spännande kontakter skapas i Leksand. Så kul att Digitrooper sätts på kartan som Digital Marknadsföringsbyrå i Dalarna.

Några dagar i månaden besöker hon Norrtälje och då är vi återigen fulltaliga på kontoret, det gillar vi! Då passar Louise på att göra fysiska kundbesök och fotograferingar. (Och att luncha på Den Gyllene Räven för att få äta favoriten: Deras bowls!)

”Mitt första år på Digitrooper har varit fantastiskt på alla sätt och vis! Förutom att Digitrooper har vuxit på alla fronter med nytt kontor, fler anställda och ett gäng kontorshundar (!) så har vi också utökat med flertalet storkunder! Sen har jag också bytt stad till underbara Leksand. Nu ser jag fram emot att utforska vilka företag som finns här och förhoppningsvis fånga upp om något företag i Leksand behöver hjälp med sin marknadsföring framöver.”

/ Louise Kryler

3 snabba med Louise Kryler:

 

Om du får drömma fritt! Vad vore ditt drömuppdrag?

Oj! Det finns så galet mycket roligt att jobba med inom det här området och det är variationen som gör det så roligt! Men att få uppdraget serverat som ”Hej, vi har en bra marknadsmix och mycket trafik till hemsidan men ändå trillar det inte in tillräckligt med affärer. Kan du hjälpa oss att se över flödena och optimera för försäljning digitalt?” JA! Det vore ett drömuppdrag med en mix av research, tester, problemlösning och kreativitet! Och sen creden man får om man lyckas förstås. 😀

Vilket område inom Digital Marknadsföring nördar du helst ner dig i?

Just nu AI! Vad kommer det att innebära i förlängningen? Det är ju helt galet vilka dörrar det öppnar upp. Mycket spännande! Anna har skrivit mer om det – in och läs på bloggen om du också vill nörda!

Har du hunnit lära dig något Dalmål?

Haha. Min man skrattar bara åt mig när jag försöker göra ”rullande” L … så frågar du mig så är svaret Ja! Frågar du min man som är dalmas så är svaret Nej! Men jag har lärt mig att gatan vi bor på inte uttalas Bergsängs backar utan snarare Bärssängs. Och att man säger ”Noret” istället för Leksands centrum. Mycket viktigt att ha koll på 😉

Louise Kryler