Digitooper logo
Kollegor

Google Ads / SEM specialist

Älskar du Google Ads och SEM?
Vi på Digitrooper söker förstärkning till vårt SEM/Google Ads-team. Du jobbar nära våra kunder och partners och ger råd till våra kunder – såväl små som medelstora företag – inom flera olika branscher.

Google Ads

Vilka är vi?

Digitrooper är en liten marknadsföringsbyrå med kontor mitt i Norrtälje, invid ån. Vi jobbar med allt från webb till SEM, SEO, innehåll och sociala medier och är ett tight team. Hos oss får du vara delaktig i hela processen – från försäljning till offert, leverans och uppföljning. Vill du vara en del av vår tillväxtresa och ha möjlighet att bygga upp ett eget team över tid? Då är detta platsen för dig.

Vad krävs av rollen?

Jobbet är hands-on i våra kunders konton. Du jobbar tillsammans med vårt övriga Google Ads-team och hjälper oss att förbättra, optimera och skapa nytt. Vi söker dig som är driven och entusiastisk och vill ha en ansvarsfull roll och älskar att leverera bra resultat.

Du kommer få vara delaktig i att forma och utveckla Google Ads-avdelningen. Detta är ett område vi tror starkt på och vi välkomnar dig som vill vara delaktig i försäljningsprocessen och bidra till en ständig förbättring för våra kunder.

Vi jobbar nära varandra i ett mycket tight team och sätter stor tillit i varandra och varandras arbete. Placeringsort är Norrtälje, men givetvis är upplägget flexibelt.

Kunskaper vi söker

Du har något års erfarenhet av att hantera SEM och Google Ads
Du har god förståelse för Google Analytics och GA4
Du kan skapa och optimera kampanjer och annonser i Google Ads
Du har erfarenhet av SEMrush eller liknande

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av digital marknadsföring
God kommunikationsförmåga i tal och skrift
En kul kollega med bra energi och samarbetsförmåga

Tjänsten är på heltid och placeringsort Norrtälje. Intervjuer sker löpande.
Frågor angående tjänsten riktas till Anna Nöjd, 070 946 98 75, anna@digitrooper.se

Skicka din ansökan till anna@digitrooper.se senast 25 april 2022.