Bo I™

Ursprunget till ”Bo I” kommer från byggherregruppen som utvecklade Täby torg. Vår partner Property People blev inbjuden att hjälpa byggherrarna med en gemensam marknadsföring. I gruppen återfanns JM, Skanska, BESQAB med flera. Med en marknadsanalys i ryggen skapades flera olika digitala kanaler varav flertalet är aktiva och generar resultat åt byggherrar i Täby än idag. Sedan starten har vi spridit hela eller delar av lösningen till en stor del av Stockholms län och Uppsala stad. Lösningen stöttar såväl enskilda byggherrar som byggherregrupper i sin bostadsförsäljning och platsmarknadsföring.

Värdet för byggherrar bygger på att vi samlar bostadsintresserade människor som genom våra kanaler kan nås av byggherrarnas budskap. Lösningen är helt native (redaktionell) då vi har sett mycket goda resultat från oss själva samtidigt som mycket annan statistik pekar åt samma håll.

Kund: Bo I™ / Property People
Tjänster: Platsmarknadsföring, Webbplats, Sociala medier, Samsyn

``Bo I™ ger byggherrar och kommuner en positiv lokal förankring och en egen marknadsföringskanal. Bo I™ förmedlar er bild av hur byggprojektet kommer att utvecklas och besökaren får sin upplevelse av platsen redan innan första spadtaget.``

0
Så många följer våra kanaler
0
Klick som vi generat under året
0
Antalet inlägg som vi skrivit detta år