Digitooper logo

Sociala medier för byggherrar

Sociala medier för byggherrar och bostadsutvecklare

Sociala medier för byggherrar och bostadsutvecklare – inte alltid lätt, därför hjälper vi dig. Ständig press på nytt innehåll, bilder ska letas fram, du ska ligga på din projektledare om ny information. Samtidigt vill chefen att du rapporterar insikter och statistik en gång i månaden.

Tungt ansvar

Vi är väl införstådda i vad det innebär för dig som fått ansvaret för Sociala medier för byggherrar och bostadsutvecklare. Spännande och utvecklande till en början, men lusten byts snabbt till ångest.

Ny tjänst – Sociala medier för Byggherrar och Bostadsutvecklare

Sedan lång tid erbjuder vi tjänsten Sociala medier för Byggherrar och Bostadsutvecklare. Med 46 000 följare i våra egna kanaler tyckte vi att det var ett naturligt steg att hjälpa våra kunder på flera sätt.

TB Bostad har gett oss förtroendet att sköta all kommunikation och marknadsföring i sociala medier – både TBs egen kanal och TBs bostadsprojekt.

Ansvar för hela processen, eller med ditt stöd

Vi tar hand om, eller stöttar dig, genom hela processen:

 • Planera
  • Att planera inläggen gör både ditt och vårt arbete enklare. God framförhållning säkrar kvaliteten. Samtidigt kan vi hantera snabba förändringar om något skulle behöva justeras med kort varsel.
 • Koordinera
  • De flesta byggherrar och bostadsutvecklare har flera projekt. Till detta kommer visningsdatum, rätt version av 3D-renderingen och den senaste prissättningen. Vi hjälper dig att se till att rätt projekt kommuniceras på rätt datum inför rätt visning.
 • Skapa
  • Oavsett om du har allt material klart eller inte, ser vi till att alla inlägg får en text som lockar till läsning. Hittar eller skapar rätt hashtags för sammanhanget. Vi strävar efter att hålla en hög kvalitet på varje individuellt inlägg. Vi tror att dina kunder märker det!
 • Dialog
  • Vi ser till att dina kunders kommentarer och meddelanden besvaras snabbt och rätt.
 • Uppföljning
  • Hur gick det? Hur många klick fick inläggen? Hur många gillade och hur många delade? Varje månad ser vi till att göra en ordentligt uppföljning för att vi ska hålla oss på spåret för din framgång.

Facebooksidan Bo i Uppsala har 6000 följare som nås av positiva nyheter om Uppsala och bostadsprojekt.

10 år och 45 000 följare

Sedan snart 10 år har vi hjälpt byggherrar, bostadsutvecklare, fastighetsägare och kommuner med att göra marknadsanalyser, varumärkesplattformar och marknadsföringskoncept för sina platser, områden eller bostadskvarter. Med andra ord är vi väl införstådda i din vardag i bostadsbyggarbranschen.

Behöver ni hjälp med era socialamedier? 

Vi är experter och hjälper dig bygga upp en innehållsstrategi.

Kontakta oss så berättar vi mer!

anna@digitrooper.se
070 946 9875

Bygga om webben