Fördelar med Google Ads AI-optimering

  • Övervakar annonskampanjer och optimerar automatiskt
  • AI-motorn bygger upp annonsvarianter utifrån dina kriterier, översätter och jobbar dygnet runt
  • Allt tidigare data från ditt konto optimeras och utgör en grund för AI-motorn
  • Vår AI-motor optimerar utifrån sökord, demografi, budget, bud, konverteringsmål med mera
  • Varje månad kommer tusentals justeringar göras helt automatiskt
  • AI-motorn kommer optimera annonserat för att uppnå bästa möjliga konvertering

Den enda marknadsföringsbyrån som erbjuder BrightBids Google Ads AI

Digitrooper är idag den enda byrån i Sverige som kan erbjuda ditt företag den här AI-lösningen för att optimera dina Google Ads-annonser – Genom att låta oss och AI-motorn arbeta för dina annonser kan du se vilket pricksäkert resultat och skillnad den kan göra för ditt företag!

Marknadsansvarig + Google Ads AI = 💪🏼

Kombinera kraften av en extern marknadsansvarig från oss med den avancerade teknologin från BrightBid för att maximera ditt företags möjligheter på marknaden.

Med en marknadsansvarig som leder strategiska och taktiska insatser och en plattform som effektivt hanterar budgivning och annonsering, kan du säkra bästa möjliga resultat för ditt företag.

AI optimering för att dina annonser ska prestera bättre

Är du trött på manuella processer eller brist på transparens och tillgängliga data som hindrar prestanda för dina Google Ads-annonser?

Vi hjälper dig och dina sök-annonser med AI och automatiska budgivningsmotorer. Dels kan vi utföra optimeringar för kunder, förbättra ROI och ge större insyn i vad som faktiskt presterar bra och vad som presterar mindre bra.

Varför använda AI-lösningar för annonser?

AI-tekniken förstår vilka konverteringar som är viktigast och vilka som bör prioriteras, AI arbetar åt dig för att på ett noggrant sätt förutse vad som mest sannolikt leder till leads, konvertering och vad som är mest värdefullt för ditt företag.

Användandet av AI-lösningar gör att vi kan generera nya affärsintäkter för dig där det kan vara svårt att till exempel skilja högt värde från en irrelevant trafik.

Google Ads AI – Produktfunktioner

AI-lösningen optimerar ditt Google Ads-konto dagligen för att hitta de bästa presterande sökorden, din mest uppskattade målgrupp och vad du ska buda på olika användare, baserat på deras sökintentioner. Vi kombinerar Googles algoritmer med AI-teknik för att utveckla högpresterande Google Ads-kampanjer.

För att förstå din målgrupp och hela sammanhanget för deras sökning så behöver vi gå djupare än endast sökord. Genom att kombinera sökordsinriktningen med andra faktorer så som ålder, kön, geografiskt, enhet och målgrupp så innebär det att vi kan generera din mest uppskattade målgrupp och där med få in fler leads till ditt företag.

4 viktiga steg som AI-driven Google Ads kan göra

Undersöka och analysera

AI-lösningen startar med att söka igenom hela webbplatsen, data samlas in, aggregeras och indexeras.

Generering av nyckelord

Alla nyckelord som är relevanta vill vi fånga upp, de egenutvecklade AI-verktyget gör ett effektivt jobb med att hitta dessa nyckelord genom att analysera sökbeteende.

Optimering

AI:n beräknar varje kunds preferenser, hur och när kunden kan konvertera, vilket budskap den vill ha och i vilken enhet det är mest troligt att den konverterar. Därefter avgör den hur mycket man ska bjuda.

Repetera

AI:n arbetar med kontot dygnet runt, vilket innebär att motorn kontinuerligt optimerar dina kampanjer. Nya sökord genereras, bud justeras och nya annonser skapas automatiskt.

Ta hjälp av AI-motorn – öka dina leads och konverteringar

Fördelarna med AI är många, AI-motorn jobbar dygnet runt vilket betyder att justeringar görs konstant, hela tiden – och det i sin tur levererar ett pricksäkert resultat för din annons.

Varför välja oss?

Digitrooper är den enda byrån idag som kan erbjuda dig att ta hand om din marknadsföring i kombination med kraftfull AI-teknik! Ta hjälp av oss för att nå framgång med dina AI-optimerade Google Ads-annonser!

Kontakta oss för att få hjälp med AI-optimering

Vad är artificiell intelligens?

AI är en maskin som har förmågan att jobba självständigt, maskinen går igenom en inlärningsperiod då den uppfattar och analyserar sin omgivning. Den samlar in en stor mängd data, av den mängden data drar den insikter och analyser för att lära sig hur den ska arbeta med all information.

One-stop-shop för Marknadsföring

Teamet

Kontakta oss om du vill ha hjälp.

Digitrooper är otroligt serviceminded, duktiga och supersnabba.
De förstod och satte sig in i vår verksamhet snabbt och har förmågan att göra alla typer av marknadsföringsuppdrag: Allt från SEO, kreativa idéer, hemsida, nyhetsbrev, annonser till artiklar. De håller tidsplan, är prestigelösa och lätta att samarbeta med. De är orädda och passar bra in i internmöten med allt från VD till konsulter.

Digitrooper känns moderna, fräscha och är prestigelösa i att finna de bästa löningarna för kunden.

Catarina Wallén Kommunikationsansvarig, Raksystems Dry-IT

Digitrooper är proffsiga och väldigt enkla att ha och göra med.
Går snabbt från idé till lansering

Martin Johansson VD, Garam Elektronik AB