TESTA DIN TEKNISKA SEO

SEO är a och o för en bra webbsida och en SEO-analys kan hjälpa dig förbättra din ranking. Testa din tekniska SEO genom att fylla i formuläret här intill. Vi skickar en rapport över hur din sida mår!

SEO-analysera din webb – mot förstasidan på Google

Att jobba med att analysera din SEO (Sökordsmarknadsföring på svenska) är det viktigaste för att ditt företag ska bli hittad på Google. En utförlig SEO-analys är första steget till en fungerande sajt, som genererar resultat och ger nya kunder. För att du ska kunna njuta av din webbplats som en fullfjädrad leadsmaskin är det viktigt att webbplatsen fungerar på ett så optimerat sätt som möjligt.

SEO

Få den plats du förtjänar i Google Sök

Google är utan konkurrens den plats flest går till för att utföra någon del i en köpprocess. Det kan handla om att ta reda på mer, att köpa eller för att få svar. Med andra ord är det helt uppenbart att du måste göra vad du kan för att få bästa möjliga position hos Google.

Webbanalys

Vi genomför en djupanalys av din webbplats för att få tydliga resultat över vad som behöver förbättras utifrån ett SEO-perspektiv.

Konkurrensanalys

Vi analyserar och jämför dig mot dina främsta konkurrenter.

Sökordsanalys

Vi tar fram och tittar på eventuella befintliga söktermer för att formulera sökord med volym och matchning för din verksamhet.

Öka trafiken

Alla strategier vi tar fram har målet att öka trafiken till din webbplats.

Statistik

Vi förser dig med statistik om hur det går och hur vi presterar för att vara transparenta med resultaten.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Läs mer om digital marknadsföring