Elisa Polystar

Process Analys av sociala kanaler och få ett helhetsgrepp Samarbetet med Elisa Polystar inleddes under…

SIEP Institute

Kommer snart! Tommy Lydell Grundare, SIEP Institute Process Ett helhetsgrepp om den digitala resan Vårt…
Mäklarhuset kund

Mäklarhuset

För oss är vårt sätt att kommunicera en viktig del av helheten. Digitrooper har hjälpts…
Campus Roslagen

Campus Roslagen

Digitrooper levererar! Efter att vårt samarbete startade behöver vi inte längre lägga ner lika mycket…
Facebookinlägg för Norrbil

Norrbil

Vi fungerar som Norrbils marknadsavdelning och tar ansvar för att lösa funktionen marknadsföring. Planering, budgetering och löpande produktion för webb, banners, printannonsering med mera.

garam elektronik

Garam Elektronik

Vi har designat och producerat Garams webbsida och arbetar även med löpande SEO-optimering, Google Ads, nyhetsbrev och sociala medier.

Bo I™

Ursprunget till ”Bo I” kommer från byggherregruppen som utvecklade Täby torg. Vår partner Property People blev inbjuden att hjälpa byggherrarna med en gemensam marknadsföring. I gruppen återfanns JM, Skanska, BESQAB med flera. Med en marknadsanalys i ryggen skapades flera olika digitala kanaler varav flertalet är aktiva och generar resultat åt byggherrar i Täby än idag. Sedan starten har vi spridit hela eller delar av lösningen till en stor del av Stockholms län och Uppsala stad. Lösningen stöttar såväl enskilda byggherrar som byggherregrupper i sin bostadsförsäljning och platsmarknadsföring.

Värdet för byggherrar bygger på att vi samlar bostadsintresserade människor som genom våra kanaler kan nås av byggherrarnas budskap. Lösningen är helt native (redaktionell) då vi har sett mycket goda resultat från oss själva samtidigt som mycket annan statistik pekar åt samma håll.

TB-Gruppen

Uppdraget för TB-Gruppen har dynamiskt vuxit från digital kommunikation av ett bostadsprojekt till ett större helhetsuppdrag för sociala medier, ökad digital närvaro och produktion av bostadsbroschyrer. Vi har successivt jobbat upp ett bra flöde till webbsidan och ett innehåll som matchar väl med TB-Gruppens varumärkeslöften och engagemang.

HEMRIK

Uppdraget för HEMRIK var att tillsammans med kunden (Roslagens Byggandsentreprenad) skapa ett varumärke som tydligare signalerade att man var en bostadsbyggare. Kommunikativt skulle man separera entreprenadverksamheten från bostadsbyggandet. HEMRIK tog positionen som en bostadsbyggare för småstaden. Men småskaliga projekt och ett hjärta som klappar för den lilla staden är det ett varumärke som lever vidare med genuinitet.